Laatste Nieuws

Winkelhieren op onze beurs

made in belgium paviljoen

Nu ‘winkelhieren’ steeds belangrijker is geworden in onze huidige maatschappij, wensen wij als beursorganisator hier sterk op in te zetten door het lokaal talent te stimuleren en dit met de creatie van een ecologisch ‘Made in Belgium Paviljoen’ op www.beauty-massage-wellness-expo.be

Daarom hebben wij een speciale ‘community stand’ gecreëerd waar je als exposant onder één gemeenschappelijk uithangbord ‘Made in Belgium’ kan tentoonstellen samen met je collega’s.  Je beschikt over 6 vierkante meter met daarop een cardboard balie met je eigen logo (deze mag je trouwens na afloop meenemen) en 1 centrale identity totem met logo Made in Belgium.  Je mag jouw deel van de stand uiteraard aankleden met 1 eigen rollup of cosmetica display. (wanden zijn niet voorzien)

Dit alles voor de prijs van 790 € excl. BTW gedurende twee dagen.

Deze stand krijgt extra  aandacht en wordt mee gepromoot in onze BtoB marketing.

 

Please follow and like us: