Animatie, workshops, conferenties, demonstraties in Beautybizz Praatcafé

Beautybizz Praatcafe
Beautybizz Praatcafe

En naast een bezoek aan onze exposanten die jullie maar al te graag zullen te woord staan na zo een lange afwezigheid, kan je ook conferenties, workshops en demonstraties bijwonen.  Het programma hiervoor is volop in de maak, je gratis plaatsje reserveren is zeker nodig, maar dat kan pas vanaf eind maart.  Per dag voorzien we 8 verschillende thema’s : zo worden er heel wat boeiende topics aangesneden.  Gaande van een nieuw product of behandeling tot tijdsmanagement. Onze conferenties gaan niet door in een traditionele seminarieruimte, maar worden gegeven in een interactieve stijl in het Beautybizz Praatcafé.  Bedoeling is dat je een leuke en leerrijke tijd beleeft onder collega’s.  Een kort overzicht van wat onze professionele sprekers in de pipeline* hebben.  (*nog onder voorbehoud) 

Deelnemen als bezoeker ?  De officiële planning met concrete uren komt binnenkort online.  

WORKSHOP : 2021 – onderweg naar jouw droomsalon?

Kathleen Hooge 2
Kathleen Hooge

Een winstgevend, succesvol salon en dat …. zonder 24/7 te MOETEN werken!  Kan dat? Yes, my lady, dat kan! Dat 2020 een bizar jaar was, hoeft niemand nog te vertellen.  In deze lezing leer ik jou hoe je, in de toekomst, omgaat met ‘crisissen’. Hoe zorg je ervoor dat jij én je salon stevig overeind blijven als er nog eens een storm over ons land raast (lees: Corona of iets anders….) ?

Ik vertel je hoe ik 2 bankencrisissen, een scheiding én (recent nog) Corona met glans doorstond met mijn instituut. Dat deed ik aan de hand van mijn 7 stapstenen!  Wat zijn die 7 stapstenen? …. Kom zeker luisteren, dan verklap ik je mijn geheim … shhhhhhhh … niet verder vertellen.  Just b there! It will be fun … én leerrijk”

Kathleen Hooge  – zaakvoerster Instituut Adagio en – Business2life – 09/388 81 39

 

CONFERENTIE : Microblading en microfeathering voor hyperrealistische wenkbrauwen

Joelle Senden
Joelle Senden

De fijne trend Microblading zet zich door… naar microfeathering
Beiden een vorm van tatoeage.

Hoe werkt het? Microblading? Microfeathering?
Voor microblading, microfeathering is geen apparaat nodig. Beide specialismen worden met een manuele pen uitgevoerd. Elk specialisme heeft haar eigen techniek. Het verschil zie je in het resultaat. Bij toepassinq van Microblading krijg je gesofisticeerde wenkbrauwen Bij Microfeathering ga je voor stoere, wilde wenkbrauwen

Beide technieken bereiken een enorm succes omwille van de natuurlijke resultaten.

Joëlle Senden – Deskundige in microblading, permanente make up, scalppigmentatie, medische tatoeage

www.joellesenden.comwww.microblading.be – t. +32 0477 20 64 45

 

WORKSHOP : Reinvent Your Business

Micheline Van de Voorde 1
Micheline Van de Voorde

Micheline Van de Voorde verdiende de afgelopen 30 jaar ruimschoots haar sporen in de cosmeticasector. Ze is een zeer gedreven zakenvrouw, met een passie voor het ondernemerschap. Ze wil vrouwen stimuleren om te geloven in hun capaciteiten, hun eigen talenten te ontdekken en te gaan voor leiderschap en ondernemerschap. Sinds September 2017 bundelt Micheline haar jarenlange ervaring als bedrijfsleider in haar coaching en consultancy bedrijf Blooming. Ze deelt haar businessinzichten op een unieke, eigenzinnige en inspirerende manier zeker in deze moeilijke tijden.  We staan voor nieuwe uitdagingen, de economie en het gedrag van de consument is veranderd. Hoe ga je hiermee om? Hoe pas je je aan? Waar moet je op letten? Ben je op zoek naar een aangepaste visie en strategie binnen de Beauty-Business? Tijd om je zaak terug te her-uit-te-vinden?  Afspraak in het Beautybizz Praatcafé

Micheline Van de Voorde – www.bloomingconsultancy.com

Overige thema’s op de planning 

Tijdmanagement voor het schoonheidsinstituut 
Cosmetische ingrediënten 
Het belang van kassasoftware
Bewaarstoffen in cosmetica
Het toenemend belang van nutricosmetica
Natural Face lifting 
Geurmarketing in je zaak, een must ?
Canva, grafische ontwerptool in een handomdraai 
Zelfzorg, alternatief bekeken
Hoe maak je van jouw instagram een hit 
…en nog een aantal demonsatraties van nieuwe behandelingen 

Deelnemen als bezoeker ?  De officiële planning met concrete uren komt binnenkort online.  Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven.